Buiten

Kwalitatief buitenschilderwerk is een investering in het behoud van uw bedrijfspand of woning. Denk hierbij aan het schilderen van bijvoorbeeld gevels, kozijnen, deuren en dakkapellen. De weersomstandigheden in Nederland zijn erg wisselend, het schilderwerk beschermt uw woning of bedrijfspand hiertegen. Buitenschilderwerk zorgt dus niet alleen voor een mooier uiterlijk, maar ook voor het behouden van de waarde.

Planmatig onderhoud

Bij De Jong Renovatie kunt u ook terecht voor een onderhoudscontract met betrekking tot schilderwerk. Uw kunt er dan vanuit gaan dat het schilderwerk altijd in orde is en hoeft hier niet meer over na te denken.

Hoogwerker/steigerwerk

Als het schilderwerk moeilijk te bereiken is door bijvoorbeeld grote hoogtes, dan komt De Jong Renovatie met een hoogwerker of worden er professionele steigers geplaatst voor uw woning of bedrijfspand om deze vakkundig en veilig te kunnen schilderen.

Als u vragen of advies nodig heeft met betrekking tot buitenschilderwerk, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij denken graag met u mee en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.