Binnen

Kwalitatief binnenschilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van het interieur in uw huis, maar dient ook ter bescherming van uw muur- en houtwerk.

Onder binnenschilderwerk valt onder andere het schilderen van vloeren, muren, binnen kozijnen, trappen, deurposten en kamers die om specifieke behandelingen vragen zoals badkamers.

Naast de mooie uitstraling heeft binnenschilderwerk ook een aantal belangrijke functies:

  • Schimmelbescherming

In ruimtes waar veel vocht ontstaat zoals bijvoorbeeld badkamers of kelders zorgt schilderwerk, mits er gebruikt wordt gemaakt van de juiste producten dat er geen schimmels en lelijke vlekken ontstaan.

  • Slijtagebescherming

Als hout in uw huis goed beschermt wordt door een verflaag gaat het veel langer mee en in het beter beschermt tegen slijtage. Plekken waar vaak slijtage ontstaan zijn belopen trappen en vloeren.

  • Vochtbescherming

In uw huis ontstaat veel vocht, dit komt onder andere door douchen, de verwarming en koken. Kwalitatief schilderwerk in uw huis zorgt ervoor dat dit vocht niet in de materialen in uw huis trekt.

Als u vragen heeft over binnen schilderwerk neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.