Binnenschilderwerk

Kwalitatief binnenschilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van het interieur in uw huis, maar dient ook ter bescherming van uw muur- en houtwerk.

Onder binnenschilderwerk valt onder andere het schilderen van vloeren, muren, binnen kozijnen, trappen, deurposten en kamers die om specifieke behandelingen vragen zoals badkamers.

Naast de mooie uitstraling heeft binnenschilderwerk ook een aantal belangrijke functies:

Schimmelbescherming

In ruimtes waar veel vocht ontstaat zoals bijvoorbeeld badkamers of kelders zorgt schilderwerk, mits er gebruikt wordt gemaakt van de juiste producten dat er geen schimmels en lelijke vlekken ontstaan.

Slijtagebescherming

Als hout in uw huis goed beschermt wordt door een verflaag gaat het veel langer mee en in het beter beschermt tegen slijtage. Plekken waar vaak slijtage ontstaan zijn belopen trappen en vloeren.

Vochtbescherming

In uw huis ontstaat veel vocht, dit komt onder andere door douchen, de verwarming en koken. Kwalitatief schilderwerk in uw huis zorgt ervoor dat dit vocht niet in de materialen in uw huis trekt.

Als u vragen heeft over binnenschilderwerk neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze laatste projecten

Diverse projecten

Diverse projecten

Diverse projectenHeeft u ons al gespot? Afgelopen periode hebben wij op verschillende locaties in de regio schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Is uw pand/woning dit jaar ook toe aan een schilderbeurt? neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer
Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat AmsterdamVoor dit mooie pand in Amsterdam hebben wij afgelopen jaar het buiten schilderwerk uitgevoerd.Is uw pand dit jaar toe aan een schilderbeurt? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lees meer
Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis - AmsterdamVoor dit trappenhuis in Amsterdam hebben wij het binnen schilderwerk uitgevoerd. Alle wanden, plafonds en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf. Ook hebben wij nieuwe stoffering laten leggen. Zie de voor en na foto's.

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel:  0683179485