Binnenschilderwerk

Kwalitatief binnenschilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van het interieur in uw huis, maar dient ook ter bescherming van uw muur- en houtwerk.

Onder binnenschilderwerk valt onder andere het schilderen van vloeren, muren, binnen kozijnen, trappen, deurposten en kamers die om specifieke behandelingen vragen zoals badkamers.

Naast de mooie uitstraling heeft binnenschilderwerk ook een aantal belangrijke functies:

Schimmelbescherming

In ruimtes waar veel vocht ontstaat zoals bijvoorbeeld badkamers of kelders zorgt schilderwerk, mits er gebruikt wordt gemaakt van de juiste producten dat er geen schimmels en lelijke vlekken ontstaan.

Slijtagebescherming

Als hout in uw huis goed beschermt wordt door een verflaag gaat het veel langer mee en in het beter beschermt tegen slijtage. Plekken waar vaak slijtage ontstaan zijn belopen trappen en vloeren.

Vochtbescherming

In uw huis ontstaat veel vocht, dit komt onder andere door douchen, de verwarming en koken. Kwalitatief schilderwerk in uw huis zorgt ervoor dat dit vocht niet in de materialen in uw huis trekt.

Als u vragen heeft over binnenschilderwerk neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze laatste projecten

Project Aalsmeer

Project Aalsmeer

Project Aalsmeerderweg - AalsmeerAan dit ruime bedrijfspand heeft De Jong Renovatie het schilderwerk voor de voor, achter en zijgevels uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn weer voorzien van 2 nieuw lagen verf zodat het weer jaren mee kan. Zie hier de voor- en na...

Lees meer
Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin - UithoornVoor dit mooie tuinhuis in Uithoorn hebben wij het buitenschilderwerk uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn geschilderd en de gevel & spatrand voorzien van een nieuwe laag latex van buitenkwaliteit. Zie hier een kleine impressie van het...

Lees meer
Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer - NaadlwijkVoor deze prachtige vrijstaande villa hebben wij het buitenschilderwerk verzorgd. Alle gevels en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf en zien er weer als nieuw uit! Zie hier de voor- en na foto’s van dit project.

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel:  0683179485