Latex spuitwerk

Tegenwoordig worden veel wanden en plafonds gespoten. Het spuiten van wanden en plafonds geeft een mooier eindresultaat. Daarnaast kunnen deze werkzaamheden snel uitgevoerd worden en blijft de ondergrond glad of zijn structuur behouden. Latex kan op veel verschillende ondergronden gespoten worden zoals:

  • Stucwerk
  • Gipsplaten
  • Stenen
  • Spachtelputz

Toch is latex spuiten het mooist over nieuw en glad stucwerk. Omdat er bij latex spuiten geen structuur gecreëerd wordt, ontstaat er een strak en glad eindresultaat!

Ook kunt u bij ons terecht om uw houtwerk te laten spuiten, denk hierbij aan deuren, kozijnen en ramen. De verf wordt dan met hoge druk op de ondergrond gespoten. Ten opzichte van schilderen neemt de voorbereiding wat meer tijd in beslag omdat er meer moet worden afgeplakt daarentegen zal het spuitwerk zelf snel gaan en is het resultaat super strak.

Natuurlijk kunnen wij spuitwerk voor u uitvoeren als de woning is bewoond maar de meest ideale situatie is een lege woning. Dit omdat er dan minder hoeft worden afgeplakt en wij sneller te werk kunnen gaan. Dus heeft u een nieuw huis gekocht en zijn uw wanden, plafonds of houtwerk toe aan een nieuwe laag verf, aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze laatste projecten

Project Aalsmeer

Project Aalsmeer

Project Aalsmeerderweg - AalsmeerAan dit ruime bedrijfspand heeft De Jong Renovatie het schilderwerk voor de voor, achter en zijgevels uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn weer voorzien van 2 nieuw lagen verf zodat het weer jaren mee kan. Zie hier de voor- en na...

Lees meer
Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin - UithoornVoor dit mooie tuinhuis in Uithoorn hebben wij het buitenschilderwerk uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn geschilderd en de gevel & spatrand voorzien van een nieuwe laag latex van buitenkwaliteit. Zie hier een kleine impressie van het...

Lees meer
Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer - NaadlwijkVoor deze prachtige vrijstaande villa hebben wij het buitenschilderwerk verzorgd. Alle gevels en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf en zien er weer als nieuw uit! Zie hier de voor- en na foto’s van dit project.

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel:  0683179485