Latex spuitwerk

Tegenwoordig worden veel wanden en plafonds gespoten. Het spuiten van wanden en plafonds geeft een mooier eindresultaat. Daarnaast kunnen deze werkzaamheden snel uitgevoerd worden en blijft de ondergrond glad of zijn structuur behouden. Latex kan op veel verschillende ondergronden gespoten worden zoals:

  • Stucwerk
  • Gipsplaten
  • Stenen
  • Spachtelputz

Toch is latex spuiten het mooist over nieuw en glad stucwerk. Omdat er bij latex spuiten geen structuur gecreëerd wordt, ontstaat er een strak en glad eindresultaat!

Ook kunt u bij ons terecht om uw houtwerk te laten spuiten, denk hierbij aan deuren, kozijnen en ramen. De verf wordt dan met hoge druk op de ondergrond gespoten. Ten opzichte van schilderen neemt de voorbereiding wat meer tijd in beslag omdat er meer moet worden afgeplakt daarentegen zal het spuitwerk zelf snel gaan en is het resultaat super strak.

Natuurlijk kunnen wij spuitwerk voor u uitvoeren als de woning is bewoond maar de meest ideale situatie is een lege woning. Dit omdat er dan minder hoeft worden afgeplakt en wij sneller te werk kunnen gaan. Dus heeft u een nieuw huis gekocht en zijn uw wanden, plafonds of houtwerk toe aan een nieuwe laag verf, aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze laatste projecten

Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat AmsterdamVoor dit mooie pand in Amsterdam hebben wij afgesloten jaar het buiten schilderwerk uitgevoerd.Is uw pand dit jaar toe aan een schilderbeurt? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lees meer
Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis - AmsterdamVoor dit trappenhuis in Amsterdam hebben wij het binnen schilderwerk uitgevoerd. Alle wanden, plafonds en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf. Ook hebben wij nieuwe stoffering laten leggen. Zie de voor en na foto's.

Lees meer
Project van Eeghenstraat – Amsterdam

Project van Eeghenstraat – Amsterdam

Project van Eeghenstraat- AalsmeerVoor dit prachtige appartement gelegen aan het Vondelpark heeft De Jong Renovatie al het binnen schilderwerk uitgevoerd. Dit bestond uit alle wanden, plafonds, deuren, kozijnen, schouwen en ramen. Zie hier het resultaat van deze mooie...

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel:  0683179485