Buitenschilderwerk

Kwalitatief buitenschilderwerk is een investering in het behoud van uw bedrijfspand of woning. Denk hierbij aan het schilderen van bijvoorbeeld gevels, kozijnen, deuren en dakkapellen. De weersomstandigheden in Nederland zijn erg wisselend, het schilderwerk beschermt uw woning of bedrijfspand hiertegen. Buitenschilderwerk zorgt dus niet alleen voor een mooier uiterlijk, maar ook voor het behouden van de waarde.

Planmatig onderhoud

Bij De Jong Renovatie kunt u ook terecht voor een onderhoudscontract met betrekking tot schilderwerk. Uw kunt er dan vanuit gaan dat het schilderwerk altijd in orde is en hoeft hier niet meer over na te denken.

Hoogwerker/steigerwerk

Als het schilderwerk moeilijk te bereiken is door bijvoorbeeld grote hoogtes, dan komt De Jong Renovatie met een hoogwerker of worden er professionele steigers geplaatst voor uw woning of bedrijfspand om deze vakkundig en veilig te kunnen schilderen.

Als u vragen of advies nodig heeft met betrekking tot buitenschilderwerk, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij denken graag met u mee en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Onze laatste projecten

Project Aalsmeer

Project Aalsmeer

Project Aalsmeerderweg - AalsmeerAan dit ruime bedrijfspand heeft De Jong Renovatie het schilderwerk voor de voor, achter en zijgevels uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn weer voorzien van 2 nieuw lagen verf zodat het weer jaren mee kan. Zie hier de voor- en na...

Lees meer
Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin - UithoornVoor dit mooie tuinhuis in Uithoorn hebben wij het buitenschilderwerk uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn geschilderd en de gevel & spatrand voorzien van een nieuwe laag latex van buitenkwaliteit. Zie hier een kleine impressie van het...

Lees meer
Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer - NaadlwijkVoor deze prachtige vrijstaande villa hebben wij het buitenschilderwerk verzorgd. Alle gevels en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf en zien er weer als nieuw uit! Zie hier de voor- en na foto’s van dit project.

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel: 0683179485