Buitenschilderwerk

Kwalitatief buitenschilderwerk is een investering in het behoud van uw bedrijfspand of woning. Denk hierbij aan het schilderen van bijvoorbeeld gevels, kozijnen, deuren en dakkapellen. De weersomstandigheden in Nederland zijn erg wisselend, het schilderwerk beschermt uw woning of bedrijfspand hiertegen. Buitenschilderwerk zorgt dus niet alleen voor een mooier uiterlijk, maar ook voor het behouden van de waarde.

Planmatig onderhoud

Bij De Jong Renovatie kunt u ook terecht voor een onderhoudscontract met betrekking tot schilderwerk. Uw kunt er dan vanuit gaan dat het schilderwerk altijd in orde is en hoeft hier niet meer over na te denken.

Hoogwerker/steigerwerk

Als het schilderwerk moeilijk te bereiken is door bijvoorbeeld grote hoogtes, dan komt De Jong Renovatie met een hoogwerker of worden er professionele steigers geplaatst voor uw woning of bedrijfspand om deze vakkundig en veilig te kunnen schilderen.

Als u vragen of advies nodig heeft met betrekking tot buitenschilderwerk, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij denken graag met u mee en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Onze laatste projecten

Diverse projecten

Diverse projecten

Diverse projectenHeeft u ons al gespot? Afgelopen periode hebben wij op verschillende locaties in de regio schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Is uw pand/woning dit jaar ook toe aan een schilderbeurt? neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer
Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat AmsterdamVoor dit mooie pand in Amsterdam hebben wij afgelopen jaar het buiten schilderwerk uitgevoerd.Is uw pand dit jaar toe aan een schilderbeurt? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lees meer
Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis - AmsterdamVoor dit trappenhuis in Amsterdam hebben wij het binnen schilderwerk uitgevoerd. Alle wanden, plafonds en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf. Ook hebben wij nieuwe stoffering laten leggen. Zie de voor en na foto's.

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel: 0683179485