Stucwerk

Onze stukadoors leveren al jaren naadloos stucwerk voor uw muren en plafonds. Goed verzorgd stucwerk draagt in grote maten bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Onze stukadoors zorgen ervoor dat alles gelijkmatig en naar uw wens wordt afgewerkt!

Als u een strakke afwerking van muren en plafonds wilt is pleisterwerk de beste keuze, wij kunnen dit in huis op bijna alle ondergronden aanbrengen en als deze gedroogd is voorzien van een strakke laag verf. Bij schildersbedrijf de Jong Renovatie kunnen wij de totale afwerking voor u verzorgen.
Tevens kunt u bij ons terecht voor het stukadoren van de buitengevels. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw buitenmuren waterdicht af te werken met stucwerk zoals glad of grof.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze laatste projecten

Project Aalsmeer

Project Aalsmeer

Project Aalsmeerderweg - AalsmeerAan dit ruime bedrijfspand heeft De Jong Renovatie het schilderwerk voor de voor, achter en zijgevels uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn weer voorzien van 2 nieuw lagen verf zodat het weer jaren mee kan. Zie hier de voor- en na...

Lees meer
Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin - UithoornVoor dit mooie tuinhuis in Uithoorn hebben wij het buitenschilderwerk uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn geschilderd en de gevel & spatrand voorzien van een nieuwe laag latex van buitenkwaliteit. Zie hier een kleine impressie van het...

Lees meer
Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer - NaadlwijkVoor deze prachtige vrijstaande villa hebben wij het buitenschilderwerk verzorgd. Alle gevels en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf en zien er weer als nieuw uit! Zie hier de voor- en na foto’s van dit project.

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel:  0683179485