Stucwerk

Onze stukadoors leveren al jaren naadloos stucwerk voor uw muren en plafonds. Goed verzorgd stucwerk draagt in grote maten bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Onze stukadoors zorgen ervoor dat alles gelijkmatig en naar uw wens wordt afgewerkt!

Als u een strakke afwerking van muren en plafonds wilt is pleisterwerk de beste keuze, wij kunnen dit in huis op bijna alle ondergronden aanbrengen en als deze gedroogd is voorzien van een strakke laag verf. Bij schildersbedrijf de Jong Renovatie kunnen wij de totale afwerking voor u verzorgen.
Tevens kunt u bij ons terecht voor het stukadoren van de buitengevels. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw buitenmuren waterdicht af te werken met stucwerk zoals glad of grof.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze laatste projecten

Diverse projecten

Diverse projecten

Diverse projectenHeeft u ons al gespot? Afgelopen periode hebben wij op verschillende locaties in de regio schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Is uw pand/woning dit jaar ook toe aan een schilderbeurt? neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer
Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat AmsterdamVoor dit mooie pand in Amsterdam hebben wij afgelopen jaar het buiten schilderwerk uitgevoerd.Is uw pand dit jaar toe aan een schilderbeurt? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lees meer
Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis - AmsterdamVoor dit trappenhuis in Amsterdam hebben wij het binnen schilderwerk uitgevoerd. Alle wanden, plafonds en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf. Ook hebben wij nieuwe stoffering laten leggen. Zie de voor en na foto's.

Lees meer

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op via

Email: info@djgrenovatie.nl

Of bel:  0683179485