Over ons

De Jong Renovatie staat voor kwaliteit, ervaring, communicatie en betrouwbaarheid.

Schildersbedrijf De Jong Renovatie is een allround familiebedrijf gevestigd in Amstelveen. Na meer dan 40 jaar ervaring is het bedrijf nu gesegmenteerd naar hoogwaardig advies en uitvoering van schilderwerk.

Schilderen is een echte ambacht, door middel van jarenlange ervaring en gebruik van de modernste technieken garanderen wij het beste resultaat dat lang meegaat.

Schilderprojecten

Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk en hebben door de jaren heen veel verschillende projecten opgeleverd. Wij rekenen tot onze klantenkring:

  • Onroerend goed beheerders / Makelaars
  • Particulieren en bedrijven
  • Bouwbedrijven en aannemers
  • Woningen
  • Kantoorpanden
  • Vereniging van Eigenaren
  • (sport) stichtingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat staat voor kwaliteit in schilderwerk, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Onze laatste projecten

Project Aalsmeer

Project Aalsmeer

Project Aalsmeerderweg - AalsmeerAan dit ruime bedrijfspand heeft De Jong Renovatie het schilderwerk voor de voor, achter en zijgevels uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn weer voorzien van 2 nieuw lagen verf zodat het weer jaren mee kan. Zie hier de voor- en na...

Lees meer
Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin – Uithoorn

Project Biertuin - UithoornVoor dit mooie tuinhuis in Uithoorn hebben wij het buitenschilderwerk uitgevoerd. Alle houten onderdelen zijn geschilderd en de gevel & spatrand voorzien van een nieuwe laag latex van buitenkwaliteit. Zie hier een kleine impressie van het...

Lees meer
Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer – Naaldwijk

Project IJsselmeer - NaadlwijkVoor deze prachtige vrijstaande villa hebben wij het buitenschilderwerk verzorgd. Alle gevels en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf en zien er weer als nieuw uit! Zie hier de voor- en na foto’s van dit project.

Lees meer