Over ons

De Jong Renovatie staat voor kwaliteit, ervaring, communicatie en betrouwbaarheid.

Schildersbedrijf De Jong Renovatie is een allround familiebedrijf gevestigd in Amstelveen. Na meer dan 40 jaar ervaring is het bedrijf nu gesegmenteerd naar hoogwaardig advies en uitvoering van schilderwerk.

Schilderen is een echte ambacht, door middel van jarenlange ervaring en gebruik van de modernste technieken garanderen wij het beste resultaat dat lang meegaat.

Schilderprojecten

Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk en hebben door de jaren heen veel verschillende projecten opgeleverd. Wij rekenen tot onze klantenkring:

  • Onroerend goed beheerders / Makelaars
  • Particulieren en bedrijven
  • Bouwbedrijven en aannemers
  • Woningen
  • Kantoorpanden
  • Vereniging van Eigenaren
  • (sport) stichtingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat staat voor kwaliteit in schilderwerk, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Onze laatste projecten

Diverse projecten

Diverse projecten

Diverse projectenHeeft u ons al gespot? Afgelopen periode hebben wij op verschillende locaties in de regio schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Is uw pand/woning dit jaar ook toe aan een schilderbeurt? neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer
Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat Amsterdam

Cornelis Dirksztraat AmsterdamVoor dit mooie pand in Amsterdam hebben wij afgelopen jaar het buiten schilderwerk uitgevoerd.Is uw pand dit jaar toe aan een schilderbeurt? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lees meer
Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis – Amsterdam

Project trappenhuis - AmsterdamVoor dit trappenhuis in Amsterdam hebben wij het binnen schilderwerk uitgevoerd. Alle wanden, plafonds en het houtwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf. Ook hebben wij nieuwe stoffering laten leggen. Zie de voor en na foto's.

Lees meer